Δαγκάνες φρένων
 
Δαγκάνες φρένων

Δαγκάνες φρένων

01/20/2020
Εικόνα
Η Hella Pagid προσφέρει στους πελάτες της περίπου 2000 δαγκάνες φρένων. Η γκάμα προϊόντων αποτελείται προς το παρόν από περισσότερα από 220 νέα εξαρτήματα χωρίς διαδικασία εγγύησης επιστροφής και πάνω από 1.800 δαγκάνες φρένων ανακατασκευής. Οι περισσότερες από 110 δαγκάνες φρένων, οι οποίες διατίθενται ως νέο εξάρτημα χωρίς διαδικασία εγγύησης επιστροφής, προσφέρονται ταυτόχρονα και ως δαγκάνα φρένων ανακατασκευής. Αυτό σημαίνει ότι η γκάμα αυτών των νέων δαγκανών καλύπτει όλα τα κορυφαία μοντέλα του ευρωπαϊκού στόλου οχημάτων.

Λόγω της αυξανόμενης ανάγκης των τελικών καταναλωτών για έγκαιρη και αποτελεσματική επισκευή, τα ανακατασκευασμένα μεταχειρισμένα εξαρτήματα, όπως οι δαγκάνες φρένων που προσφέρουμε, αποτελούν μία δοκιμασμένη λύση για τα συνεργεία και τους οδηγούς. Σε αυτήν την περίπτωση, η αυξανόμενη ζήτηση για ανακατασκευασμένα εξαρτήματα εξηγείται, μεταξύ άλλων, από το υψηλότερο ποσοστό των παλαιών οχημάτων καθώς και από τη συνολικά μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης αυτών των οχημάτων. Επιπρόσθετα, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση είναι ένας ολοένα και πιο σημαντικός παράγοντας, γιατί η επανεπεξεργασία των ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων συντελεί στην προστασία πολύτιμων πόρων και του περιβάλλοντος. Όσον αφορά στο θέμα της ασφάλειας των προϊόντων, η Hella Pagid δεν κάνει συμβιβασμούς. Τα κριτήρια για την ασφάλεια παραμένουν το ίδιο υψηλά και απαιτητικά, είτε πρόκειται για ένα νέο εξάρτημα είτε για ένα ανακατασκευασμένο μεταχειρισμένο εξάρτημα.
Για αυτόν τον λόγο, η διαδικασία της επανεπεξεργασίας πραγματοποιείται με βάση επακριβώς καθορισμένες μεθόδους και πρότυπα. Για παράδειγμα, όλα τα εξαρτήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια καθώς και όλα τα εξαρτήματα από καουτσούκ αντικαθίστανται σε ποσοστό 100%.
Όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα υφίστανται πλήρη επανεπεξεργασία. Με αυτόν τον τρόπο, μία δαγκάνα ανακατασκευής της Hella Pagid ανταποκρίνεται σε μέγιστες απαιτήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δαγκάνες φρένων ανακατασκευής της εταιρείας μας μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό έντυπο με τις οδηγίες επιστροφής για δαγκάνες φρένων ανακατασκευής. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι οι συγκεκριμένες οδηγίες επιστροφής ισχύουν μόνο στην Ευρώπη.
07/20/2022

Δαγκάνες φρένων – Νέα εξαρτήματα χωρίς εγγύηση επιστροφής

Οι νέες δαγκάνες φρένων χωρίς διαδικασία εγγύησης επιστροφής διευρύνουν το πρόγραμμα δαγκανών φρένων της Hella Pagid

01/20/2020
Δαγκάνα φρένων HPBS Newman
Ενώ πρωτύτερα η Hella Pagid διέθετε αποκλειστικά δαγκάνες φρένων ανακατασκευής με διαδικασία εγγύησης επιστροφής, βρέθηκε πλέον μία λύση για να καλυφθούν οι υψηλές ανάγκες σε εναλλακτικά προϊόντα για τη διαδικασία εγγύησης επιστροφής ανακατασκευασμένων δαγκανών φρένων.
Η Hella Pagid είναι ένα βήμα μπροστά από την αγορά, γιατί με τις νέες δαγκάνες φρένων χωρίς εγγύηση επιστροφής φέρνει στην αγορά ανταλλακτικών ένα προϊόν που προσφέρει στους εμπόρους χονδρικής και, ιδιαίτερα επίσης, στα συνεργεία μία άνετη και επικερδή λύση. Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει 222 δαγκάνες φρένων για διάφορες μάρκες αυτοκινήτων που καλύπτουν ένα μεγάλο τμήμα του ευρωπαϊκού στόλου οχημάτων.

Χαρακτηριστικά & οφέλη:
 • Εύκολη διαχείριση γιατί εκλείπει η διαδικασία εγγύησης επιστροφής
 • Δεν δεσμεύεται κεφάλαιο λόγω της εγγύησης επιστροφής
 • Περισσότερο ελεύθερο δυναμικό αποθήκευσης
 • Εκλεκτό κιτ αξεσουάρ.


Οι νέες δαγκάνες χωρίς εγγύηση επιστροφής της Hella Pagid πληρούν ή υπερβαίνουν όλες τις ισχύουσες προδιαγραφές και κριτήρια σε σχέση με τις εξεταζόμενες διαδικασίες κατασκευής, τους ελέγχους προϊόντων καθώς και την ποιότητα των προϊόντων. Για τον λόγο αυτόν, η Hella Pagid υπερήφανα κατέχει τον τίτλο του πρώτου προμηθευτή στην ευρωπαϊκή αγορά που προσφέρει μία ορθολογιστική λύση και μία αξιόλογη εναλλακτική επιλογή για τις καθιερωμένες δαγκάνες Reman με διαδικασία εγγύησης επιστροφής.

Μία άλλη διαφορά με τις δαγκάνες Reman είναι τα αξεσουάρ της δαγκάνας φρένων. Με τις νέες δαγκάνες προσφέρεται εκλεκτός πρόσθετος εξοπλισμός μαζί με γράσο, κιτ με πίρους-οδηγούς καθώς και εξαρτήματα από καουτσούκ και βίδες. Με αυτόν τον τρόπο εξαλείφεται ο απαιτητικός καθαρισμός ή η ακριβή συμπληρωματική αγορά των πίρων-οδηγών. Η Hella Pagid συνιστά να αντικαθίστανται και οι πίροι-οδηγοί σε κάθε αντικατάσταση των δαγκανών φρένων, ώστε ο μηχανισμός ολίσθησης της πλευστής δαγκάνας να λειτουργεί απρόσκοπτα και, μεταξύ άλλων, να αποφεύγεται η ανομοιόμορφη και/ή η αυξημένη φθορά των τακακιών φρένων καθώς και οι θόρυβοι πέδησης. Ένας ακόμη λόγος που αιτιολογεί την ύπαρξη αυτής της νέας δαγκάνας.

 
 

ΔΑΓΚΑΝΑ ΦΡΕΝΟΥ με ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (EPB)

EPB: Το σύστημα που δημιουργεί νέες τάσειςΗ επανάσταση στα φρένα

01/20/2020
ΔΑΓΚΑΝΑ ΦΡΕΝΟΥ με ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (EPB)
EPB - Ένα σύστημα με μέλλον
Το όραμα για ένα αυτοκινούμενο όχημα που ανταπεξέρχεται σε όλες τις καταστάσεις της οδικής κυκλοφορίας, τείνει ακάθεκτα να γίνει πραγματικότητα. Η τεχνολογία EPB παίζει σημαντικό ρόλο ήδη από το τωρινό στάδιο εξέλιξης αυτού του έργου. Στις εξαιρετικές μελλοντικές προοπτικές του EPB συντελούν, επίσης, περαιτέρω χαρακτηριστικά.
 
 • Περισσότερη άνεση στον εσωτερικό χώρο
 • Υποβοήθηση εκκίνησης (σε βουνό)
 • Κατανάλωση καυσίμου
 • Auto Hold
 • Πέδηση έκτακτης ανάγκης
 • Προστασία από κύλιση
 • Στατική πέδηση
 • Αυτόματη απενεργοποίηση/ενεργοποίηση


Λειτουργία-κλειδί για τη δαγκάνα φρένου EPB
Τα σημαντικά στοιχεία του συστήματος με ηλεκτρονικό έλεγχο είναι ο διακόπτης EPB, μία ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου και η δαγκάνα φρένου EPB.
Η τελευταία λειτουργεί ταυτόχρονα ως βασικό στοιχείο του EPB, γιατί αυτή η δαγκάνα φρένου διαθέτει έναν πρόσθετο ηλεκτροκινητήρα που ενεργοποιεί το ηλεκτρικό φρένο στάθμευσης, ασκώντας πίεση στο έμβολο και επομένως στα τακάκια φρένων και τους δίσκους φρένων μέσω ενός συστήματος μετάδοσης. Έτσι, το φρένο στάθμευσης ενσωματώνεται απευθείας στη δαγκάνα φρένου EPB εξοικονομώντας χώρο.

 
 
 
 
 
 
Λήψη
ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΦΡΕΝΩΝ - Νέα εξαρτήματα χωρίς εγγύηση επιστροφής.
ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΦΡΕΝΩΝ
Νέα εξαρτήματα χωρίς εγγύηση επιστροφής.
Λήψη, PDF (2.20 MB)
 
01/20/2020
HELLA PAGID
Βίντεο
Hella Pagid Brake Systems
Γνωρίστε τα προϊόντα Hella Pagid Brake Systems! Με αυτό το βίντεο σας παρουσιάζουμε την εταιρεία μας. Έναρξη βίντεο
 
Λήψη
Pagid
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΦΡΕΝΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Τι ισχύει; Τι απαιτεί προσοχή; Όλες οι πληροφορίες για τις οδηγίες επιστροφής της εταιρείας μας.
Λήψη, PDF (1.81 MB)
 
01/20/2020
Λήψη
HELLA PAGID
Μάθετε περισσότερα για εμάς! Αυτό το φυλλάδιο είναι μόνο η εισαγωγή.
Εικόνα φυλλαδίου, PDF (2.12 MB)
 
01/20/2020
HELLA TECH WORLD για συνεργεία
Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα του HELLA TECH WORLD! Με επίκαιρες τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές για την πρακτική εφαρμογή, υποστηρίζουμε το συνεργείο σας με επαγγελματισμό. Μετάβαση στο HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
01/20/2020
Brake Guide
Εδώ μπορείτε να μεταβείτε στο BrakeGuide, τον online κατάλογο ανταλλακτικών της HELLA.
Περισσότερα
Το BrakeGuide είναι ο διαδικτυακός κατάλογος ανταλλακτικών της HELLA PAGID
 
01/20/2020