Δίσκοι φρένων
 
Δίσκοι φρένων

Δίσκοι φρένων και τακάκια φρένων της Hella Pagid – ένας ιδανικός συνδυασμός στοιχείων τριβής

01/20/2020
Δίσκος φρένου με τακάκι φρένου HELLA PAGID
ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ HELLA PAGID
Κατά την ανάπτυξη των τακακιών φρένων Hella Pagid συμπεριλαμβάνεται αναπόφευκτα στη διαδικασία ανάπτυξης και ο δίσκος φρένου ως άμεσος αποδέκτης της τριβής του τακακιού φρένου. Για αυτόν τον λόγο, οι δίσκοι φρένων Hella Pagid και τα τακάκια φρένων Hella Pagid εναρμονίζονται απόλυτα μεταξύ τους ως προς την ασφάλεια, την άνεση και τη διάρκεια ζωής και σχηματίζουν έναν ιδανικό συνδυασμό στοιχείων τριβής. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πάνω από 2.500 δίσκους φρένων. Με αυτούς καλύπτουμε σχεδόν το 97% της δυτικοευρωπαϊκής αγοράς οχημάτων.

Επιπλέον, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δίσκων πίσω φρένων με ενσωματωμένα ρουλεμάν τροχών και αισθητήρες ABS για ειδικά μοντέλα οχημάτων. Εκτός αυτού, η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει και σετ βιδών σταθεροποίησης - περισσότερα μπορείτε να πληροφορηθείτε εδώ.

01/20/2020

Δίσκοι φρένων PRO της Hella Pagid

Το συνολικό πρόγραμμα δίσκων φρένων περιλαμβάνει προς το παρόν πάνω από 750 τεμάχια δίσκων φρένων με επίστρωση PRO της Hella Pagid. Ανταποκρινόμαστε στην ξεκάθαρη τάση προτίμησης των δίσκων φρένων με επίστρωση με μία γκάμα προϊόντων που διευρύνεται συνεχώς. Με αυτόν τον τρόπο, προς το παρόν καλύπτουμε το 75-80% της ζήτησης.

Οι δίσκοι φρένων PRO της Hella Pagid εγγυώνται μοναδική απόδοση και βελτιστοποιημένη οπτική χάρη στην ιδανική επιλογή υλικών και διαθέτουν σε όλη την επιφάνειά τους επίστρωση 100% για προστασία από τη δημιουργία διάβρωσης. Αυτή η βελτιστοποιημένη επίστρωση εξασφαλίζει καλύτερη αισθητική και οπτική των δίσκων φρένων, π.χ. όταν χρησιμοποιούνται ζάντες αλουμινίου. Επιπρόσθετα, χάρη στην αντιδιαβρωτική προστασία αποτρέπεται η δημιουργία σκουριάς.

Λόγω της επίστρωσης δεν απαιτείται λάδι προστασίας, το οποίο θα έπρεπε να αφαιρεθεί κατά την τοποθέτηση. Έτσι, το συνεργείο εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.
01/20/2020
 
 

Σετ βιδών σταθεροποίησης της Hella Pagid για δίσκους φρένων

Το σετ βιδών σταθεροποίησης Hella Pagid σάς προσφέρει εύκολη τοποθέτηση δίσκων φρένων. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο και επιπλέον διευκολύνεται η αντικατάσταση χαλασμένων βιδών συγκράτησης.

Η Hella Pagid προσφέρει ένα πλήρες σετ με όλες τις συνήθεις στην αγορά 12 βίδες σταθεροποίησης σε ένα μεταλλικό κουτί. Επιπλέον έχετε πάντα τη δυνατότητα να παραγγείλετε συμπληρωματικά μεμονωμένες βίδες σταθεροποίησης.

01/20/2020
 
 

Δίσκος φρένου δύο μερών HELLA PAGID

Απόδοση. Ελαφριά κατασκευή. Άνεση.
Ο νέος δίσκος φρένου δύο μερών
01/20/2020
Ο δίσκος φρένου δύο μερών της HELLA PAGID
Δύο εξαρτήματα κάνουν  τα πάντα
Ο δίσκος φρένου δύο μερών της HELLA PAGID αποτελείται από δύο ξεχωριστά εξαρτήματα. Ενώ η πλάκα του δίσκου αποτελείται από εξαιρετικά ελαφρύ αλουμίνιο, ο δακτύλιος τριβής κατασκευάζεται από φαιό χυτοσίδηρο με υψηλή περιεκτικότητα άνθρακα - ο ιδανικός συνδυασμός για μέγιστες απαιτήσεις.
Τα δύο στοιχεία συνδέονται μεταξύ τους με ανοξείδωτα πριτσίνια υψηλής αντοχής.

Κέρδος σε άνεση και απόδοση. Με ευκολία!
Οι τυπικοί δίσκοι φρένων αποτελούνται κατά 100% από φαιό χυτοσίδηρο. Η υποκατάσταση με το πολύ πιο ελαφρύ αλουμίνιο συνεπάγεται μία εξοικονόμηση βάρους έως και 20% και επομένως μία σημαντική μείωση του βάρους της μη αναρτημένης μάζας του συστήματος φρένων. Το αποτέλεσμα: Πιο ελαφριά συμπεριφορά και ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα άνεσης κατά την οδήγηση. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η καινοτόμος ελαφριά κατασκευή συνεπάγεται μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και επομένως λιγότερες μετρήσιμες ρυπογόνες εκπομπές καυσαερίων.
 
 
 
 
 
 
HELLA PAGID
Βίντεο
Hella Pagid Brake Systems
Γνωρίστε τα προϊόντα Hella Pagid Brake Systems! Με αυτό το βίντεο σας παρουσιάζουμε την εταιρεία μας. Έναρξη βίντεο
 
Λήψη
HELLA PAGID
Μάθετε περισσότερα για εμάς! Αυτό το φυλλάδιο είναι μόνο η εισαγωγή.
Εικόνα φυλλαδίου, PDF (2.12 MB)
 
01/20/2020
HELLA TECH WORLD για συνεργεία
Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα του HELLA TECH WORLD! Με επίκαιρες τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές για την πρακτική εφαρμογή, υποστηρίζουμε το συνεργείο σας με επαγγελματισμό. Μετάβαση στο HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
01/20/2020
Brake Guide
Εδώ μπορείτε να μεταβείτε στο BrakeGuide, τον online κατάλογο ανταλλακτικών της HELLA.
Περισσότερα
Το BrakeGuide είναι ο διαδικτυακός κατάλογος ανταλλακτικών της HELLA PAGID
 
01/20/2020