Εταιρικό προφίλ
 
Εταιρικό προφίλ
Εικόνα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

Η Hella Pagid Brake Systems - η κοινή θυγατρική εταιρεία της TMD Friction και της HELLA - διαθέτει εξαρτήματα και αξεσουάρ φρένων στην παγκόσμια αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Έκαστος εταίρος συμμετέχει στην εταιρεία κατά 50 τοις εκατό. Η Hella Pagid επωφελείται σε μεγάλο βαθμό από τη συνδυασμένη τεχνογνωσία των δύο προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας, γιατί οι δύο εταιρείες που κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά ενώνουν με αυτήν την κοινοπραξία τις δυνάμεις και την εξειδίκευσή τους στον πρωτότυπο εξοπλισμό, στο εμπόριο και στο σέρβις. Η TMD Friction είναι μία ηγετική παρουσία στην παγκόσμια αγορά τακακιών φρένων, η οποία συνδυάζει στο πρόγραμμα προϊόντων της την υψηλή τεχνολογία στα συστήματα πέδησης και τη συνεχή καινοτομία. Η διάθεση των προϊόντων της Hella Pagid πραγματοποιείται από το παγκόσμιο εμπορικό δίκτυο της HELLA.
01/20/2020
 
 

RELIANCE. TRUST. PERFORMANCE.

Οι ρίζες της εταιρείας μας και της μάρκας PAGID χρονολογούνται από το 1899. Είμαστε υπερήφανοι για τη μακρά και επιτυχημένη ιστορία της εταιρείας μας, γιατί αντιπροσωπεύει τη συνέχεια, την πείρα και την εταιρική οξυδέρκεια.
Για τους εμπόρους χονδρικής και τα ελεύθερα συνεργεία, η επωνυμία μας είναι συνυφασμένη με την τεχνογνωσία, τη συνεχή ανάπτυξη και την αξιοπιστία. Η υλικοτεχνική μας υποστήριξη είναι εξαιρετική, το σέρβις κορυφαίο και το πρόγραμμα των επώνυμων προϊόντων μας εντυπωσιάζει όπως και η ποιότητά τους.
Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερους από 14.000 κωδικούς στους τομείς των φθειρόμενων εξαρτημάτων, του υδραυλικού συστήματος φρένων, των υγρών & χημικών καθώς και των αξεσουάρ. Το μεγάλο εύρος προϊόντων και η ποιότητα που προσφέρουμε είναι αρκετά για να πείσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. RELIANCE. TRUST. PERFORMANCE.
01/20/2020
 
 

ΚΑΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ - ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 14.000 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Hella Pagid διακρίνεται για την ιδιαίτερη ποικιλομορφία της γκάμας προϊόντων της και την ευρεία δραστηριοποίησή της στους τέσσερις βασικούς τομείς των φθειρόμενων εξαρτημάτων, του υδραυλικού συστήματος φρένων, των υγρών & χημικών καθώς και των αξεσουάρ Όλα τα προϊόντα μας εντυπωσιάζουν, γιατί παρέχουν ασφάλεια, άνεση και μεγάλη διάρκεια ζωής σε υπερθετικό βαθμό.
Το γεγονός ότι σχεδόν το 100% του ευρωπαϊκού στόλου οχημάτων καλύπτεται με τα τακάκια δισκόφρενων Hella Pagid μιλά από μόνο του για την εταιρεία μας, την αξίωσή μας για τελειότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας.
01/20/2020
 
 

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΟΡΑ

Αξίωσή μας είναι η τελειότητα. Το προτέρημά μας είναι η ταχύτητα. Όχι μόνο να αντιδρούμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, αλλά να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά – εκεί θεωρούμε ότι έγκειται η πρόκληση για εμάς. Για να καλύπτουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας, διευρύνουμε διαρκώς την γκάμα προϊόντων μας. Από το καλοκαίρι του 2014, η γκάμα προϊόντων μας, εκτός από τα καθιερωμένα μας εξαρτήματα φρένων, περιλαμβάνει και ντίζες χειρόφρενου.
Με τη συνεχή εξέλιξη και την έγκαιρη συμπλήρωση της γκάμας προϊόντων μας όχι μόνο επιτυγχάνουμε ένα υψηλό ποσοστό κάλυψης, αλλά μπορούμε και να αντιδρούμε απόλυτα ευέλικτα στις επιθυμίες των πελατών και τις ανάγκες της αγοράς.
01/20/2020
 
 

ΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Τα προϊόντα μας πληρούν τα πρότυπα ποιότητας OE και ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά στην ασφάλεια, την ποιότητα και τη μελλοντική βιωσιμότητα. Ένας από τους βασικούς παράγοντες για αυτό είναι ότι η παραγωγή των επώνυμων προϊόντων μας βάσει καθορισμένων προδιαγραφών πραγματοποιείται σε επιλεγμένα και αποδοτικά εργοστάσια – π.χ. στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αγγλία.
Επιπλέον, οι συνεργασίες με μελλοντική βιωσιμότητα σχηματίζουν τη βάση για την επιτυχή εξέλιξη της εταιρείας. Οι συνεργάτες της Hella Pagid επωφελούνται από την ποιότητα και τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, όπως και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των συνεργατών μας σε ένα δυναμικό περιβάλλον της αγοράς.
01/20/2020
 
 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι ειδικοί μας προσφέρουν στα συνεργεία τεχνική εξυπηρέτηση πρώτης ποιότητας και υποστήριξη κατά την πώληση.Με επαγγελματική εκπαίδευση, γραμμή τεχνικής εξυπηρέτησης, καθώς και θεμελιωμένες τεχνικές πληροφορίες από επαγγελματίες για επαγγελματίες, η εταιρεία μας είναι ένας δυνατός και αξιόπιστος συνεργάτης για εμπορικές δραστηριότητες και συνεργεία. Η επαγγελματική και με σαφείς στόχους υποστήριξη πωλήσεων, καθώς και τα ελκυστικά προγράμματα συνεργείων συμπληρώνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.
01/20/2020
 
 
 
 
 
 
HELLA PAGID
Βίντεο
Hella Pagid Brake Systems
Γνωρίστε τα προϊόντα Hella Pagid Brake Systems! Με αυτό το βίντεο σας παρουσιάζουμε την εταιρεία μας. Έναρξη βίντεο
 
Λήψη
HELLA PAGID
Μάθετε περισσότερα για εμάς! Αυτό το φυλλάδιο είναι μόνο η εισαγωγή.
Εικόνα φυλλαδίου, PDF (2.12 MB)
 
01/20/2020