Προϊόντα
 
Produkte
Προϊόντα

Ποικιλία προϊόντων με βάση τις ανάγκες

Τα επιτυχημένα προϊόντα διακρίνονται για τα μόνιμα οφέλη που παρέχουν στους πελάτες. Σε αυτήν την προϋπόθεση ανταποκρίνεται άριστα το πρόγραμμα προϊόντων της HELLA PAGID – γιατί πρόκειται για μία ευρεία γκάμα προϊόντων που χαρακτηρίζονται από κορυφαία ασφάλεια, άνεση και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Για αυτό δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σχεδόν το 100% του ευρωπαϊκού στόλου οχημάτων καλύπτεται από τακάκια δισκόφρενων της εταιρείας μας. Μαζί με τους δίσκους φρένων της HELLA PAGID, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό στοιχείων τριβής για κάθε μοντέλο και κατηγορία οχημάτων.

Για εφαρμογές στον πίσω άξονα προσφέρουμε σιαγόνες φρένων και ταμπούρα που έχουν σχεδιαστεί να ανταποκρίνονται σε δύσκολες συνθήκες. Ένα ασυνήθιστο έξτρα που χάρη στα έτοιμα για τοποθέτηση σετ σιαγόνων φρένων επιτυγχάνουν μέγιστη εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Για να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε βέλτιστα τις ανάγκες των πελατών μας, ενσωματώσαμε τον τομέα των υδραυλικών φρένων και των συστημάτων πέδησης στο πρόγραμμά μας. Και σε αυτόν τον τομέα, η HELLA PAGID παρέχει κορυφαία ποιότητα και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Λιπαντικά και καθαριστικά φρένων, καθώς και προειδοποιητικές επαφές και διάφορα αξεσουάρ, συμπληρώνουν την γκάμα των προϊόντων μας που καλύπτει εξατομικευμένα τις ανάγκες των συνεργατών μας.

01/20/2020
 
 

ΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερους από 14.000 κωδικούς στους τομείς των φθειρόμενων εξαρτημάτων, των υδραυλικών φρένων, καθώς και των υγρών και των αξεσουάρ. Το μεγάλο εύρος προϊόντων και η ποιότητα που προσφέρουμε είναι αρκετά για να πείσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Γιατί ... BRAKING IS OUR NATURE !
Λήψη
HELLA PAGID
Μάθετε περισσότερα για εμάς! Αυτό το φυλλάδιο είναι μόνο η εισαγωγή.
Εικόνα φυλλαδίου, PDF (2.12 MB)
 
01/20/2020
HELLA TECH WORLD για συνεργεία
Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα του HELLA TECH WORLD! Με επίκαιρες τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές για την πρακτική εφαρμογή, υποστηρίζουμε το συνεργείο σας με επαγγελματισμό. Μετάβαση στο HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
01/20/2020
Brake Guide
Εδώ μπορείτε να μεταβείτε στο BrakeGuide, τον online κατάλογο ανταλλακτικών της HELLA.
Περισσότερα
Το BrakeGuide είναι ο διαδικτυακός κατάλογος ανταλλακτικών της HELLA PAGID
 
01/20/2020
HELLA PAGID
Βίντεο
Hella Pagid Brake Systems
Γνωρίστε τα προϊόντα Hella Pagid Brake Systems! Με αυτό το βίντεο σας παρουσιάζουμε την εταιρεία μας. Έναρξη βίντεο