Τακάκια φρένων χωρίς χαλκό
 
Τακάκια φρένων χωρίς χαλκό

Τακάκια φρένων χωρίς χαλκό
Προτεραιότητα για καλύτερα φρένα

01/20/2020
Τακάκια φρένων χωρίς χαλκό
Ο στρατηγικός σχεδιασμός της HELLA PAGID είναι εξαιρετικά επιτυχημένος, γιατί οι προσδοκίες των πελατών και των οδηγών ικανοποιούνται σε πολυποίκιλα επίπεδα.

Το γνωρίζετε ήδη: Τα προϊόντα μας πληρούν τα πρότυπα ποιότητας OE και ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά στην ασφάλεια, την ποιότητα και τη μελλοντική βιωσιμότητα. Αναμφίβολα αυτό είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι το μόνο. Η φιλοδοξία μας είναι να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά. Τη βάση για αυτό σχηματίζει η συνεχής επικοινωνία μας με την αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτό μας επιτρέπει να ενσωματώνουμε άμεσα τις προτιμήσεις των καταναλωτών και τις εμπειρικές τιμές της βιομηχανίας στη συμπεριφορά των φρένων, της φθοράς και της άνεσης, στην περαιτέρω ανάπτυξη και δημιουργία των επώνυμων προϊόντων μας.

"Φρενάρισμα" στον χαλκό με νόμο

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και με πρωτοβουλία των δημοσίων περιβαλλοντικών αρχών, οι ομοσπονδιακές πολιτείες Καλιφόρνια και Ουάσινγκτον των ΗΠΑ ενέκριναν μία νομοθετική πράξη, γνωστή και ως "Κανόνες για καλύτερα φρένα", για την περιβαλλοντική συμβατότητα των τακακιών δισκόφρενων, των τακακιών ταμπουρόφρενων και των σιαγόνων φρένων στα οχήματα. Στη συνέχεια, οι κατασκευαστές υλικών τριβής που διατίθενται στις ΗΠΑ υποχρεούνται να δηλώνουν τα προϊόντα τους σε μητρώο. Τα προϊόντα αυτά θα πρέπει στο μέλλον να φέρουν μία σήμανση, το σύμβολο ενός φύλλου, το οποίο δηλώνει την ­περιεκτικότητα του τακακιού φρένου σε χαλκό. Το σχετικό σύμβολο φύλλου στα τακάκια μας βρίσκεται στις ετικέτες των προϊόντων. Επιπλέον, με βάση τον νόμο που θεσπίστηκε το 2010, η αναλογία χαλκού στα τακάκια φρένων δεν πρέπει να υπερβαίνει το 5% από το 2021 και έπειτα (B). Έως το 2025, τα τακάκια φρένων που διατίθενται στις ΗΠΑ θα πρέπει να μην περιέχουν καθόλου χαλκό, ώστε να τηρούνται οι κανονισμοί που ισχύουν στην Καλιφόρνια και την Ουάσινγκτον (N).

 

01/20/2020
Σήμανση με φύλλο
 
 

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η νέα νομοθεσία στις ΗΠΑ θέτει κάποιες ­προκλήσεις στους κατασκευαστές τακακιών φρένων. Σε τελική ανάλυση, αυτό δεν έγινε απλά για να μειωθεί ή να εκμηδενιστεί η αναλογία χαλκού, γιατί αυτό θα επέφερε μία μη αποδεκτή μείωση της απόδοσης των φρένων. Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να βρεθεί μία εναλλακτική λύση που πληροί τις ίδιες, εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις σε σχέση με την ασφάλεια και την άνεση, όπως γινόταν μέχρι πρότινος.

Ένα βήμα μπροστά!
Η τρέχουσα γκάμα προϊόντων της HELLA PAGID ήδη προσφέρει ένα μεγάλο εύρος τακακιών φρένων χωρίς χαλκό και/ή με περιορισμένο χαλκό, τα οποία χαρακτηρίζονται με το σχετικό σύμβολο φύλλου (N). Αυτή η προσφορά επεκτείνεται συνεχώς, με στόχο να διατίθενται ήδη πριν να ισχύσει ο νόμος το 2025 μόνο τακάκια φρένων χωρίς χαλκό.
01/20/2020
 
 
 
 
  • Print
 
 
HELLA PAGID
Βίντεο
Hella Pagid Brake Systems
Γνωρίστε τα προϊόντα Hella Pagid Brake Systems! Με αυτό το βίντεο σας παρουσιάζουμε την εταιρεία μας. Έναρξη βίντεο
 
Λήψη
HELLA PAGID
Μάθετε περισσότερα για εμάς! Αυτό το φυλλάδιο είναι μόνο η εισαγωγή.
Εικόνα φυλλαδίου, PDF (2.12 MB)
 
01/20/2020
HELLA TECH WORLD για συνεργεία
Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα του HELLA TECH WORLD! Με επίκαιρες τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές για την πρακτική εφαρμογή, υποστηρίζουμε το συνεργείο σας με επαγγελματισμό. Μετάβαση στο HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
01/20/2020
Brake Guide
Εδώ μπορείτε να μεταβείτε στο BrakeGuide, τον online κατάλογο ανταλλακτικών της HELLA.
Περισσότερα
Το BrakeGuide είναι ο διαδικτυακός κατάλογος ανταλλακτικών της HELLA PAGID
 
01/20/2020