Υγρά και χημικά
 
Υγρά

Τα υγρά της εταιρείας μας για την ενεργητική ασφάλεια φρένων

01/20/2020
Υγρά
Τα συστήματα φρένων έχουν περίπλοκη δομή, στην οποία πολλά στοιχεία πρέπει να λειτουργούν αρμονικά
από κοινού ώστε να αποδίδουν με ασφάλεια ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις. Έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο εδώ έχουν τα υγρά φρένων, γιατί μεταδίδουν μέσω υδραυλικής πίεσης τις δυνάμεις των πεντάλ στο σύστημα φρένων. Προϋπόθεση είναι τα υγρά φρένων να ικανοποιούν σαφώς καθορισμένες απαιτήσεις των κατασκευαστών οχημάτων και να είναι, ως προς τη σύνθεσή τους, εκάστοτε ιδανικά ρυθμισμένα στις ιδιαιτερότητες των διαφόρων συστημάτων φρένων. Ακριβώς αυτοί οι όροι ικανοποιούνται και μάλιστα υπερκαλύπτονται από τα υγρά φρένων της HELLA PAGID.

Η γκάμα υγρών φρένων της HELLA PAGID συμπληρώνεται ιδανικά με καθαριστικά φρένων και πάστες συναρμολόγησης. Και τα δύο ποιοτικά προϊόντα έχουν δοκιμαστεί, είναι απλά στην εφαρμογή και ενδείκνυνται απόλυτα για τη βελτιστοποίηση της ασφαλούς πέδησης και της οδικής ασφάλειας κάθε οχήματος.

.

01/20/2020
 
 
HELLA TECH WORLD για συνεργεία
Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα του HELLA TECH WORLD! Με επίκαιρες τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές για την πρακτική εφαρμογή, υποστηρίζουμε το συνεργείο σας με επαγγελματισμό. Μετάβαση στο HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
01/20/2020
ΥΓΡΑ ΤΗΣ HELLA PAGID
Υγρό φρένων
Όλες οι πληροφορίες για τα υγρά της εταιρείας μας περιλαμβάνονται σε αυτό το ενημερωτικό έντυπο.
 
01/22/2020
Brake Guide
Εδώ μπορείτε να μεταβείτε στο BrakeGuide, τον online κατάλογο ανταλλακτικών της HELLA.
Περισσότερα
Το BrakeGuide είναι ο διαδικτυακός κατάλογος ανταλλακτικών της HELLA PAGID
 
01/20/2020