Εταιρεία
 
Unternehmen
Εταιρεία

Τα φρένα με μια νέα ματιά

Η HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων γύρω από το σύστημα φρένων – με άριστη τεχνολογία για τις αυστηρότερες απαιτήσεις. Εκτός από τα τακάκια δισκόφρενων, τις σιαγόνες φρένων και τα ταμπούρα, η παλέτα των προϊόντων συμπληρώνεται συνεχώς, προσαρμοζόμενη στις απαιτήσεις των πελατών. Η HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων φρένων στην ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών. Διαθέτουμε υπερδεκαετή εμπειρία ως κατασκευαστές εργοστασιακού εξοπλισμού και παρέχουμε ανταγωνιστικές υπηρεσίες διάθεσης με ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως εμπορικά δίκτυα. Επιπλέον, η HELLA διαθέτει μία πλούσια γκάμα περαιτέρω φθειρόμενων εξαρτημάτων όπως π.χ. λαμπτήρες πυράκτωσης, υαλοκαθαριστήρες και πολλά άλλα.

01/20/2020

Ολοκληρωμένος κατάλογος

Από μικρά αυτοκίνητα πόλης έως και σπορ αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού – τα τακάκια φρένων HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό ασφάλειας, μεγάλης διάρκειας ζωής και άνεσης στο φρενάρισμα για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Αυτό αποδεικνύεται με εντυπωσιακό τρόπο από την έγκριση που έχουμε λάβει από μεγάλους κατασκευαστές οχημάτων για την κατασκευή πρωτότυπου εξοπλισμού.
01/20/2020
 
 

Πρωτοποριακές βελτιώσεις

Για να καλύπτουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας, διευρύνουμε διαρκώς την γκάμα προϊόντων μας. Ήδη το δεύτερο τρίμηνο του 2013 πρόκειται να διευρύνουμε τη γκάμα προϊόντων μας για συνεργεία και εμπόρους χονδρικής, με προϊόντα υδραυλικών φρένων και μεγάλες προσφορές για εξοπλισμό συνεργείου.
01/20/2020
 
 

Κορυφαία ποιότητα

Κάθε νέο μοντέλο τακακιού φρένου σχεδιάζεται και αναπτύσσεται σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Πριν από την κυκλοφορία του, ένα νέο προϊόν περνά από έως και 300.000 χιλιόμετρα δοκιμών και ελέγχεται εξονυχιστικά όσον αφορά στην απόδοση των φρένων, τη φθορά και την άνεση. Η μεγάλη εμπειρία στην εξέλιξη, καθώς και οι δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής, μεταξύ άλλων, στη Γερμανία, προσφέρουν στην αγορά των ανταλλακτικών την ποιότητα ενός μεγάλου κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού.
01/20/2020
 
 

Εξαιρετικές υπηρεσίες

Οι ειδικοί μας προσφέρουν στα συνεργεία τεχνική εξυπηρέτηση πρώτης ποιότητας και υποστήριξη κατά την πώληση.Με επαγγελματική εκπαίδευση, γραμμή τεχνικής εξυπηρέτησης, καθώς και θεμελιωμένες τεχνικές πληροφορίες από επαγγελματίες για επαγγελματίες, η εταιρεία μας είναι ένας δυνατός και αξιόπιστος συνεργάτης για εμπορικές δραστηριότητες και συνεργεία. Η επαγγελματική και με σαφείς στόχους υποστήριξη πωλήσεων, καθώς και τα ελκυστικά προγράμματα συνεργείων συμπληρώνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.
01/20/2020
 
 

Παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων

Εμπειρία στην κατασκευή πρωτότυπου εξοπλισμού και πρωτοπορία στην τεχνολογία: Με μια ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία από περισσότερα από 33.000 προϊόντα, η HELLA είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς οργανισμούς στον κόσμο για εξαρτήματα για συγκεκριμένους τύπους οχημάτων, για εξαρτήματα γενικής χρήσης, αξεσουάρ και εξοπλισμό συνεργείου. Χάρη σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων με εξαιρετική οργάνωση, μεγάλη ευελιξία και άμεση διαθεσιμότητα εξαρτημάτων, τα προϊόντα μας διανέμονται σε περισσότερες από 100 χώρες – ακριβώς αυτό είναι το πλεονέκτημα που προσφέρει το δίκτυο πωλήσεων HELLA για τα προϊόντα HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS.
01/20/2020
 
 
 
 
 
 

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.

Ως προμηθευτής ολοκληρωμένων συστημάτων, η HELLA PAGID εντυπωσιάζει σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας πέδησης με εξαιρετικά προϊόντα και την ποιότητα που εγγυάται μία ισχυρή επωνυμία. Στην HELLA PAGID, η εξειδίκευση στην κατασκευή πρωτότυπου εξοπλισμού συνδυάζεται με την εξειδίκευση στο εμπόριο και στο σέρβις
Λήψη
HELLA PAGID
Μάθετε περισσότερα για εμάς! Αυτό το φυλλάδιο είναι μόνο η εισαγωγή.
Εικόνα φυλλαδίου, PDF (2.12 MB)
 
01/20/2020
HELLA TECH WORLD για συνεργεία
Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα του HELLA TECH WORLD! Με επίκαιρες τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές για την πρακτική εφαρμογή, υποστηρίζουμε το συνεργείο σας με επαγγελματισμό. Μετάβαση στο HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
01/20/2020
Brake Guide
Εδώ μπορείτε να μεταβείτε στο BrakeGuide, τον online κατάλογο ανταλλακτικών της HELLA.
Περισσότερα
Το BrakeGuide είναι ο διαδικτυακός κατάλογος ανταλλακτικών της HELLA PAGID
 
01/20/2020
HELLA PAGID
Βίντεο
Hella Pagid Brake Systems
Γνωρίστε τα προϊόντα Hella Pagid Brake Systems! Με αυτό το βίντεο σας παρουσιάζουμε την εταιρεία μας. Έναρξη βίντεο