BrakeGuide
 
BrakeGuide

De online onderdelencatalogus van Hella Pagid Brake Systems

07/16/2019
BrakeGuide
De BrakeGuide is gebaseerd op wekelijks bijgewerkte TecDoc-gegevens en biedt werkplaatsen uiteenlopende zoekfuncties. Behalve met de standaard voertuig- en artikelzoekfunctie, kan met de zoekfunctie voor experts flexibel worden gezocht op artikelcriteria. Met behulp van een geoptimaliseerde gebruikersinterface kunnen klanten met de BrakeGuide intuïtief en gericht remonderdelen zoeken in het Hella Pagid Assortiment. Bovendien kunnen klanten zelfstandig individuele, afdrukbare catalogi creëren. Deze catalogi worden opgesteld in de typische Hella Pagid cataloguslay-out en kunnen online worden gecreëerd naar de individuele voorkeuren.

Hiermee gaat u naar de BrakeGuide

De BrakeGuide van Hella Pagid Brake Systems is nu ook als gratis app voor de smartphone verkrijgbaar. Vanaf nu kunt u artikelen ook onderweg aan de hand van het Hella Pagid-artikelnummer, verkorte Pagid-nummer, OE-nummer, deelnemernummer of KBA-nummer opzoeken.
De gratis BrakeGuide-app is vooral ontwikkeld voor smartphones en kan zowel door iOS- als Android-gebruikers worden gebruikt. De app kan via de bekende stores worden gedownload. Ga naar www.hella.com/apps voor meer informatie.

07/16/2019
 
 
HELLA PAGID
Video
Hella Pagid Brake Systems
Leer Hella Pagid Brake Systems kennen! Met deze video stellen we onszelf voor. Video starten
 
Downloaden
HELLA PAGID
Ontdek meer over ons! Met deze brochure stellen we onszelf voor.
Image Brochure , PDF (2.11 MB)
 
05/10/2018
HELLA TECH WORLD voor werkplaatsen
Benut de voordelen van HELLA TECH WORLD! Met actuele technische informatie en praktische tips zorgen wij voor de professionele ondersteuning van alle autowerkplaatsen. naar HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
05/11/2017
BrakeGuide
Hier gaat u naar onze online onderdelencatalogus, de BrakeGuide.
meer
HELLA PAGID BrakeGuide is de online onderdelencatalogus
 
05/11/2017