Ondernemingsprofiel
 
Unternehmensprofil
Image

DE REMMEN KOMEN IN EEN NIEUW LICHT TE STAAN

Hella Pagid Brake Systems - de gezamenlijke onderneming van de autotoeleveranciers TMD Friction en HELLA - verkoopt remcomponenten en -accessoires op de wereldwijde auto-onderdelenmarkt. De beide partners zijn elk voor 50 procent eigenaar van de onderneming. Hella Pagid profiteert in hoge mate van het gegeven dat de competenties van de beide autotoeleveranciers elkaar uitstekend aanvullen. In de joint venture hebben namelijk twee marktleiders hun sterke punten op OE-vlak, evenals op het vlak van de handels- en servicecompetentie met elkaar gecombineerd. TMD Friction is een mondiaal toonaangevende producent van remblokken, die via haar productenportfolio een uitstekende remmentechnologie met een voortdurende innovatie combineert. De producten van Hella Pagid worden verkocht via de wereldwijde handelsorganisatie van HELLA.
07/21/2015
 
 

RELIANCE. TRUST. PERFORMANCE.

De wortels van onze onderneming en het merk PAGID liggen in het jaar 1899. Wij zijn bezonder trots op onze lange en succesvolle bedrijfshistorie, aangezien deze voor continuïteit, ervaring en een verrijkende ondernemersvisie staat.
Groothandelaren en vrije werkplaatsen associëren ons merk met competentie, continue verdere ontwikkeling en betrouwbaarheid. Onze logistiek is voortreffelijk, onze service van de hoogste klasse en onze portfolio even overtuigend als de kwaliteit van onze merkproducten.
Ons assortiment binnen de segmenten Slijtageonderdelen, Remhydraulica, Vloeistoffen & Chemicaliën, evenals Accessoires omvat meer dan 14.000 artikelen. Met de bandbreedte en de kwaliteit van ons aanbod overtuigen we ook veeleisende klanten. Want: RELIANCE. TRUST. PERFORMANCE.
10/23/2018
 
 

GOED GESORTEERD – MET MEER DAN 14.000 ARTIKELEN

Hella Pagid onderscheidt zich door een grote programmadiversiteit en is met de vier zuilen slijtageonderdelen, remhydrauliek, vloeistoffen & chemicaliën evenals accessoires zeer breed gesorteerd. Al onze artikelen overtuigen door een hoge mate aan veiligheid, comfort en duurzaamheid.
Dat bijna 100 procent van het Europese wagenpark door Hella Pagid schijfremblokken wordt gedekt, spreekt voor ons, ons streven naar perfectie en de kwaliteit van onze producten.
10/23/2018
 
 

ALTIJD MET HET OOG OP DE MARKT

Ons streven luidt perfectie. Ons voordeel is de snelheid. Niet alleen het reageren op veranderende behoeften van de markt, maar de markt steeds weer een stap vooruit te zijn – daarin zien wij onze uitdaging. Om optimaal te kunnen voldoen aan de eisen van onze klanten, breiden wij ons productenprogramma continu uit.
Door de permanente ontwikkeling en snelle aanvulling van ons assortiment bereiken wij niet alleen een hoog dekkingspercentage; we kunnen ook heel flexibel reageren op wensen van de klant en behoeften van de markt.
07/16/2019
 
 

PERFECTIE IS ONS STREVEN

Onze producten voldoen aan OE-kwaliteitsnormen en volgen wat betreft veiligheid, kwaliteit en toekomstgerichtheid de allerhoogste standaards. Niet op de laatste plaats omdat de productie van onze merkartikelen plaatsvindt volgens vastgelegde specificaties in uitgezochte en competente fabrieken, bijvoorbeeld in Duitsland, Frankrijk en Engeland.
Duurzame partnerschappen vormen bovendien de basis voor een succesvolle ondernemingsontwikkeling. Hella Pagid-partners profiteren van onze productkwaliteit, het grote assortiment en een complete service, die erop gericht is om de concurrerende positie van onze partners in een dynamische marktomgeving te versterken.
07/21/2015
 
 

UITSTEKENDE SERVICE

Onze experts bieden werkplaatsen technische service van topniveau en ondersteunen u bij de verkoop.  Met professionele trainingen, een technische hotline en technische informatie, uit de praktijk voor de praktijk, vormen wij een sterke en betrouwbare partner voor de onderdelenhandel en werkplaatsen. Onze doelgerichte en professionele verkoopondersteuning en aantrekkelijke werkplaatsconcepten maken onze dienstverlening helemaal compleet.
07/21/2015
 
 
 
 
 
 
HELLA PAGID
Video
Hella Pagid Brake Systems
Leer Hella Pagid Brake Systems kennen! Met deze video stellen we onszelf voor. Video starten
 
Downloaden
HELLA PAGID
Ontdek meer over ons! Met deze brochure stellen we onszelf voor.
Image Brochure , PDF (2.11 MB)
 
05/10/2018