Kopervrije remblokken
 
Kopervrije remblokken

Kopervrije remblokken
Voorrang voor betere remmen

07/16/2019
Kopervrije remvoeringen
Het strategische concept van HELLA PAGID is zo succesvol aangezien het de verwachtingen van de klanten en de bestuurders op zeer verschillende niveaus inlost.
U weet: onze producten stemmen overeen met de OE-kwaliteitsnormen en worden inzake veiligheid, kwaliteit en toekomstgerichtheid volgens de hoogste normen gemaakt. Dat is zonder twijfel belangrijk, maar dat is lang niet alles. Onze claim is om de markt altijd opnieuw een stap voor te zijn. De basis daarcoor is een intensieve dialoog met de automobielsector. Zo kunnen we de voorkeuren van de gebruikers en de ervaringen van de sector inzake rem-, slijtage- en comfortprestaties onmiddellijk toepassen in de verdere en nieuwe ontwikkeling van onze merkproducten.

Koper bij wet teruggeschroefd

De Amerikaanse staten California en Washington hebben op basis van de beschreven feiten en op aandringen van milieu-instanties een als "Better Brake Rules" bekend geworden wet in het leven geroepen voor de milieuvriendelijkheid van schijfremblokken, trommelremblokken en remblokken in motorvoertuigen. Volgens deze wet moeten fabrikanten van wrijvingsmaterialen die in de Verenigde Staten worden verkocht, hun produchten laten registreren. Bovendien moeten die in de toekomst worden gekenmerkt met een bladsymbool, dat het kopergehalte in de remvoering aangeeft. Bij onze voeringen vindt u het overeenkomstige bladsymbool op de productlabels. Bovendien bepaalt de in 2010 vastgelegde wet dat het koperaandeel van remblokken van 2021 niet hoger mag zijn dan 5 % (B). Vanaf 2025 moeten remblokken die in Verenigde Staten worden verkocht, volledig kopervrij zijn om aan de bepalingen van California en Washington te voldoen (N).

 

07/16/2019
Bladkenmerking
 
 

DE MARKTVEREISTEN OVERTROFFEN

De nieuwe wet in de Verenigde Staten bezorgt de fabrikanten van remblokken enkele uitdagingen. Tot slot volstaat het niet om het koperaandeel gewoon te verlagen of volledig op nul te zetten. Dit zou namelijk een onaanvaardbare achteruitgang in de remprestaties tot gevolg hebben. Daarom moet er een substituut worden gevonden dat aan dezelfde extreem hoge vereisten inzake veiligheid en comfort voldoet.

Een stap vooruit
Het huidige portfolio van HELLA PAGID biedt vandaag reeds een uitgebreid assortiment van remblokken zonder koper of met een laag kopergehalte aan, die met het overeenkomstige bladsymbool (N) zijn gekenmerkt. Dit aanbod wordt voortdurend uitgebouwd met als doel om reeds voor de inwerkingtreding van de wet in 2025 uitsluitend kopervrije remblokken aan te bieden.
07/16/2019
 
 
 
 
  • Print
 
 
HELLA PAGID
Video
Hella Pagid Brake Systems
Leer Hella Pagid Brake Systems kennen! Met deze video stellen we onszelf voor. Video starten
 
Downloaden
HELLA PAGID
Ontdek meer over ons! Met deze brochure stellen we onszelf voor.
Image Brochure , PDF (2.11 MB)
 
05/10/2018
HELLA TECH WORLD voor werkplaatsen
Benut de voordelen van HELLA TECH WORLD! Met actuele technische informatie en praktische tips zorgen wij voor de professionele ondersteuning van alle autowerkplaatsen. naar HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
05/11/2017
BrakeGuide
Hier gaat u naar onze online onderdelencatalogus, de BrakeGuide.
meer
HELLA PAGID BrakeGuide is de online onderdelencatalogus
 
05/11/2017