Onderneming
 
Unternehmen
Onderneming

Remmen komen in een nieuw licht te staan

HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS biedt een omvangrijk assortiment op het gebied van remmen aan – met geavanceerde technologie voor de allerhoogste prestaties. Het productengamma bestaat uit schijfremblokken, remklauwen en remtrommels en wordt continu uitgebreid en aangepast aan de klantvereisten. HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS is een van de meest toonaangevende aanbieders van remsystemen op de vrije onderdelenmarkt. Wij hebben tientallen jaren ervaring als leverancier van originele onderdelen en beschikken als een van de grootste handelsorganisaties ter wereld over de juiste distributiecompetenties. Daarnaast biedt HELLA u een ruime keuze uit slijtageonderdelen, zoals een uitgebreid assortiment gloeilampen, ruitenwissers en dergelijke.

07/21/2015

Omvangrijk programma

Van kleine, snelle stadsauto's tot de sportiefste bolides – remblokken van HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS bieden de optimale combinatie van veiligheid, duurzaamheid en remcomfort voor iedere voertuigklasse. De goedkeuringen voor originele onderdelen van grote autofabrikanten wereldwijd bewijzen het.
07/21/2015
 
 

Innovatieve uitbreidingen

Om optimaal te kunnen voldoen aan de eisen van onze klanten, breiden wij ons productenprogramma continu uit. Zo zullen we onze portfolio voor werkplaatsen en groothandels uitbreiden met producten op het gebied van hydraulische remmen en een breed aanbod aan werkplaatsuitrustingen.
07/16/2019
 
 

Hoogste kwaliteit

Alle nieuwe remblokken worden in nauwe samenwerking met vooraanstaande autofabrikanten ontwikkeld. Voordat een nieuw product wordt vrijgegeven, doorloopt het tot wel 300.000 testkilometers en wordt het intensief getest op rem-, slijtage- en comforteigenschappen, wat een schat aan knowhow op het gebied van ontwikkeling oplevert. Verder hebben wij eigen productiefaciliteiten, o.a. in Duitsland. Wij kunnen dan ook de kwaliteit van een grote leverancier van originele onderdelen bieden op de markt voor reserveonderdelen.
07/21/2015
 
 

Uitstekende service

Onze experts bieden werkplaatsen technische service van topniveau en ondersteunen u bij de verkoop.  Met professionele trainingen, een technische hotline en technische informatie, uit de praktijk voor de praktijk, vormen wij een sterke en betrouwbare partner voor de onderdelenhandel en werkplaatsen. Onze doelgerichte en professionele verkoopondersteuning en aantrekkelijke werkplaatsconcepten maken onze dienstverlening helemaal compleet.
07/21/2015
 
 

Wereldwijd distributienetwerk

Knowhow van originele onderdelen en technologische deskundigheid: met een buitengewoon sterk assortiment van meer dan 33.000 producten is HELLA een van de grootste handelsorganisaties ter wereld op het gebied van modelspecifieke en universele onderdelen, accessoires en werkplaatsuitrustingen. De artikelen worden in meer dan 100 landen gedistribueerd via het wereldwijde netwerk met een excellente, zeer flexibele logistiek en een hoge beschikbaarheidsgraad. En dat is precies wat de producten van HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS hun extra voorsprong geeft.
07/21/2015
 
 
 
 
 
 

ONVERSLAANBAAR. BETROUWBAAR.

Als complete aanbieder overtuigt HELLA PAGID op alle vlakken van de sector remtechnologie met excellente oplossingen en de kwaliteit van een sterk merk. Deskundigheid op het gebied van originele onderdelen gaat bij HELLA PAGID samen met deskundige handel en service.
Downloaden
HELLA PAGID
Ontdek meer over ons! Met deze brochure stellen we onszelf voor.
Image Brochure , PDF (2.11 MB)
 
05/10/2018
HELLA TECH WORLD voor werkplaatsen
Benut de voordelen van HELLA TECH WORLD! Met actuele technische informatie en praktische tips zorgen wij voor de professionele ondersteuning van alle autowerkplaatsen. naar HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
05/11/2017
BrakeGuide
Hier gaat u naar onze online onderdelencatalogus, de BrakeGuide.
meer
HELLA PAGID BrakeGuide is de online onderdelencatalogus
 
05/11/2017
HELLA PAGID
Video
Hella Pagid Brake Systems
Leer Hella Pagid Brake Systems kennen! Met deze video stellen we onszelf voor. Video starten