Producten
 
Produkte
Producten

Uitgebreid productenassortiment

Succesvolle producten onderscheiden zich door het feit dat de klanten er langdurig van profiteren. Aan deze voorwaarde wordt door het productassortiment van HELLA PAGID Brake Systems optimaal voldaan. Want wij overtuigen met een grote verscheidenheid aan producten en met optimale veiligheid, comfort en duurzaamheid.
Het is dan niet verwonderlijk dat onze schijfremblokken bijna 100% van het Europese wagenpark beslaan. In combinatie met de HELLA PAGID remschijven vormen zij het ideale frictiepaar voor voertuigen van elke soort en klasse.

Voor achterastoepassingen bieden wij remschoenen en -trommels, die zelfs tegen netelige situaties opgewassen zijn. Een buitengewoon extraatje zijn de voorgemonteerde remschoensets waarmee een maximale tijd- en kostenbesparing kan worden behaald.

Om optimaal in de behoeften van onze klanten te kunnen blijven voorzien, hebben wij het segment van de hydraulische remmen en remsystemen in ons programma geïntegreerd. Ook binnen dit segment biedt HELLA PAGID zodoende een uitstekende kwaliteit en buitengewone service.

Dankzij smeermiddelen, remmenreinigers, waarschuwingscontacten en allerlei accessoires is ons aanbod een waar maatprogramma voor onze partners.

07/21/2015
 
 

PERFECTIE IS ONS STREVEN

Ons assortiment omvat meer dan 14.000 artikelen op het gebied van slijtdelen, remhydraulica alsmede vloeistoffen en accessoires. Met de bandbreedte en de kwaliteit van ons aanbod overtuigen we ook veeleisende klanten. Want: BRAKING IS OUR NATURE!
Downloaden
HELLA PAGID
Ontdek meer over ons! Met deze brochure stellen we onszelf voor.
Image Brochure , PDF (2.11 MB)
 
05/10/2018
HELLA TECH WORLD voor werkplaatsen
Benut de voordelen van HELLA TECH WORLD! Met actuele technische informatie en praktische tips zorgen wij voor de professionele ondersteuning van alle autowerkplaatsen. naar HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
05/11/2017
BrakeGuide
Hier gaat u naar onze online onderdelencatalogus, de BrakeGuide.
meer
HELLA PAGID BrakeGuide is de online onderdelencatalogus
 
05/11/2017
HELLA PAGID
Video
Hella Pagid Brake Systems
Leer Hella Pagid Brake Systems kennen! Met deze video stellen we onszelf voor. Video starten