Remklauwen
 
Remklauwen

Remklauwen

07/16/2019
Remklauwen
Hella Pagid biedt zijn klanten meer dan 2000 remklauwen aan. Het assortiment bestaat momenteel uit meer dan 350 nieuwe onderdelen zonder waarborg en meer dan 1.800 reserveremklauwen. De meer dan 350 remklauwen die als nieuw onderdeel zonder waarborg ter beschikking staan, worden tegelijkertijd ook als reserveremklauw aangeboden. Het portfolio van deze nieuwe klauwen dekt hierbij alle top-mover van het Europese voertuigenpark.

Door de groeiende behoefte van eindgebruikers aan een snelle herstelling zijn gerecycleerde oude onderdelen, zoals onze remklauwen, een steeds aantrekkelijker alternatief voor werkplaatsen en bestuurders. De toenemende vraag naar geherfabriceerde onderdelen wordt onder andere verklaard door een groter aandeel oudere voertuigen en een in totaal langere gebruiksduur van deze voertuigen. Bovendien speelt ook het milieu een steeds grotere rol. Door de recyclage van vervangingsonderdelen kunnen waardevollen bronnen en het milieu namelijk worden gespaard.
Bij de veiligheid van de producten zijn er voor Hella Pagid evenwel geen alternatieven. Ongeacht of het om een nieuw onderdeel of een gerecycleerd oud onderdeel gaat, de maatstaf voor de veiligheid blijft even hoog en veeleisend.
Daarom wordt het recyclageproces volgens exact gedefinieerde procedures en normen uitgevoerd. Zo worden bijvoorbeeld alle veiligheidsrelevante componenten en alle rubberen onderdelen 100 % vervangen. Alle overige componenten worden volledig herwerkt. Hiermee voldoet een reservezadel van Hella Pagid aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsvereisten.

Meer informatie over onze reserveremklauwen vindt u in de brochure Teruggaverichtlijnen voor reserveremklauwen. Gelieve er rekening mee te houden dat deze teruggaverichtlijnen alleen binnen Europa van toepassing zijn.

09/19/2023

Remklauwen - nieuwe onderdelen zonder waarborg

Nieuwe remklauwen zonder waarborg vormen een uitbreiding van het remklauwen-portfolio van Hella Pagid

06/28/2018
HPBS Newman Remklauwen
Nadat Hella Pagid tot 2018 uitsluitend ruilremklauwen met statiegeldverwerking vervoerde, werd een oplossing gevonden om te voldoen aan de grote vraag naar alternatieve oplossingen voor statiegeldverwerking van gereviseerde remklauwen.
Hella Pagid loopt voor op de markt, aangezien het bedrijf met de nieuwe remklauwen zonder waarborg een product op de aftermarket brengt, dat voor groothandelaars en in het bijzonder voor werkplaatsen een comfortabele en winstgevende oplossing biedt. De productserie zal 350 remklauwen van uiteenlopende voertuigmerken omvatten die een groot deel van het Europese voertuigenpark dekken.

Kenmerken & voordelen:
 • Eenvoudig in gebruik door het wegvallen van de waarborg
 • Geen door een waarborg gebonden kapitaal
 • Meer vrije opslagcapaciteit
 • Premium set accessoires


De nieuwe klauwen van Hella Pagid zonder waarborg voldoen ruimschoots aan alle geldige criteria en voorschriften betreffende geauditeerde productieprocessen, producttests en productkwaliteit. Daarom kan Hella Pagid trots zeggen de eerste aanbieder op de Europese markt te zijn, die een slimme oplossing en een lonend alternatief voor de beproefde Reman-klauwen met waarborg biedt.

Nog een verschil met de Reman-klauwen bestaat in de accessoires van de remklauwen. Met de nieuwe klauwen worden premium accessoires incl. vet, sets met geleidebouten alsook rubberen onderdelen en schroeven aangeboden. Hierdoor komt de moeilijke reiniging of de dure aankoop van geleidebouten te vervallen. Hella Pagid raadt aan bij elke vervanging van remklauwen ook de geleidebouten te vervangen, voor een probleemloze werking van het geleidemechanisme van een zwevende remklauw en om onder andere een ongelijkmatige resp. verhoogde slijtage van de remklauwen alsook remgeluiden te voorkomen. Nog een reden, waarom deze nieuwe remklauwen bestaan.

 
 

Remklauwen met ELEKTRISCHE PARKEERREM (EPB)

REMZADEL met ELEKTRISCHE PARKEERREM (EPB)
EPB - Een systeem met toekomst
De visie van een zelfrijdende auto die alle verkeerssituaties aankan, wordt stilaan realiteit. Reeds bij de huidige ontwikkelingsstand van dit project speelt de EPB-technologie een belangrijke rol. Bovendien spreken andere aspecten voor een uitstekend toekomstperspectief van EPB.
 • Meer binnencomfort
 • (Helling-)starthulp
 • Brandstofverbruik
 • Auto Hold
 • Noodremming
 • Rolbescherming
 • Statisch remmen
 • Automatische de-/activering


Sleutelfunctie voor het EPB-remklauwen
Belangrijke elementen van het elektronisch gestuurde systeem zijn de EPB-schakelaar, een elektronische regeleenheid en het EPB-remklauwen.
Die laatste fungeert als het ware als basiselement van de EPB. Dit remklauwen is namelijk uitgerust met een extra elektromotor die de elektrische parkeerrem bedient, door met een transmissie druk op de zuiger en dus op de remvoeringen en -schijven uit te oefenen. De parkeerrem is daarmee direct in het EPB-remklauwen geïntegreerd waardoor er plaatst wordt bespaard.

 
 
 
 
 
 
Download
REMKLAUW - onderdelen zonder pand.
REMKLAUWEN
Onderdelen zonder pand.
Download, PDF (2.19 MB)
 
06/22/2018
HELLA PAGID
Video
Hella Pagid Brake Systems
Leer Hella Pagid Brake Systems kennen! Met deze video stellen we onszelf voor. Video starten
 
Downloaden
Pagid
TERUGGAVERICHTLIJNEN VOOR RESERVEREMKLAUWEN
Wat is er van toepassing? Waarop moet er worden gelet? Alles over onze teruggaverichtlijnen.
Downloaden, PDF (1.81 MB)
 
07/18/2019
Downloaden
HELLA PAGID
Ontdek meer over ons! Met deze brochure stellen we onszelf voor.
Image Brochure , PDF (2.11 MB)
 
05/10/2018
HELLA TECH WORLD voor werkplaatsen
Benut de voordelen van HELLA TECH WORLD! Met actuele technische informatie en praktische tips zorgen wij voor de professionele ondersteuning van alle autowerkplaatsen. naar HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
05/11/2017
BrakeGuide
Hier gaat u naar onze online onderdelencatalogus, de BrakeGuide.
meer
HELLA PAGID BrakeGuide is de online onderdelencatalogus
 
05/11/2017