Remschijven
 
Remschijven

Remschijven en remblokken van Hella Pagid - de ideale wrijvingscombinatie

07/16/2019
HELLA PAGID-remschijven met remvoering
HELLA PAGID-REMSCHIJVEN
Bij de ontwikkeling van Hella Pagid-remblokken wordt automatisch ook de remschijf als directe wrijvingspartner mee in het ontwikkelingsproces betrokken. Hella Pagid-remblokken en Hella Pagid-remblokken zijn daarom qua veiligheid, comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Ons assortiment bevat meer dan 2.500 remschijven. Hiermee dekken we bijna 97 % van de West-Europese automarkt.

Bovendien bieden wij een compleet programma van achterremschijven met geïntegreerde wiellagers en ABS-sensoren voor speciale voertuigmodellen aan. Daarnaast bevat ons assortiment ook sets met bevestigingsschroeven. Hier vindt u meer informatie.

07/18/2019

Hella Pagid PRO-remschijven

In het volledige remschijfprogramma bevinden zich tot nu toe meer dan 750 gecoate Hella Pagid PRO-remschijven. Met een constant groeiend assortiment spelen we in op de duidelijke trend van de gocoate remschijven. We dekken daarmee momenteel 75-80 % van de vraag.

Hella Pagid PRO-remschijven garanderen unieke prestaties en een geoptimaliseerde look door de optimale materiaalkeuze en een 100 % corrosiebeschermende coating op de volledige remschijf. Deze geoptimaliseerde coating zorgt voor een betere esthetica en een beter uiterlijk van de remschijven, bijv. bij het gebruik van aluminium velgen. Bovendien wordt roestvorming door de corrosiebescherming verhinderd.

Door de coating is geen beschermingsolie nodig, die bij de montage zou moeten worden verwijderd. Dit zorgt voor financiële en tijdbesparingen in de werkplaats.
05/11/2017
 
 

Hella Pagid set bevestigingsschroeven voor remschijven

De set bevestigingsschroeven van Hella Pagid zorgt voor een eenvoudige montage van remschijven. Deze set bespaart tijd en vereenvoudigt de vervanging van beschadigde bevestigingschroeven.

Hella Pagid biedt een complete set met alle 12 gangbare bevestigingschroeven op de markt in een metalen box aan. Bovendien hebt u altijd de mogelijkheid om afzonderlijke bevestigingsschroeven bij te bestellen.

05/11/2017
 
 

Tweedelige remschijven van HELLA PAGID

Prestaties. Lichte bouwwijze. Comfort.
De nieuwe tweedelige remschijf
05/11/2017
De tweedelige remschijf van HELLA PAGID
Twee componenten zetten alles op alles
De tweedelige remschijf van HELLA PAGID bestaat uit twee afzonderlijke componenten. Terwijl de remschijftop uit superlicht aluminium bestaat, wordt de wrijvingsring van ruwijzer met een hoog koolstofgehalte gemaakt - de ideale combinatie voor de hoogste eisen.
De beide elementen worden door stevige en roestvrije nieten met elkaar verbonden.

Meer comfort en een hogere efficiëntie. Met gemak!
Traditionele bestaan voor 100 % uit ruwijzer. De vervanging door het aanzienlijk lichtere aluminium zorgt voor een gewichtsverlaging van 20 % en dus voor een duidelijke gewichtsverlaging van de ongevederde massa van het remsysteem. Het resultaat: een lichtere hantering en een duidelijke beter rijcomfort. En dat is lang niet alles. De innovatieve lichte bouwwijze leidt tot een lager brandstofverbruik en daardoor tot een duidelijk lagere uitstoot van milieubelastende emissies.
 
 
 
 
 
 
HELLA PAGID
Video
Hella Pagid Brake Systems
Leer Hella Pagid Brake Systems kennen! Met deze video stellen we onszelf voor. Video starten
 
Downloaden
HELLA PAGID
Ontdek meer over ons! Met deze brochure stellen we onszelf voor.
Image Brochure , PDF (2.11 MB)
 
05/10/2018
HELLA TECH WORLD voor werkplaatsen
Benut de voordelen van HELLA TECH WORLD! Met actuele technische informatie en praktische tips zorgen wij voor de professionele ondersteuning van alle autowerkplaatsen. naar HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
05/11/2017
BrakeGuide
Hier gaat u naar onze online onderdelencatalogus, de BrakeGuide.
meer
HELLA PAGID BrakeGuide is de online onderdelencatalogus
 
05/11/2017