Vloeistoffen en Chemicaliën
 
Vloeistoffen

Onze vloeistoffen voor remactieve veiligheid

07/21/2015
Vloeistoffen
Remsystemen zijn complexe producten waarbij vele elementen soepel
met elkaar moeten samenwerken, zodat de remmen ook in extreme situaties veilig functioneren. Een zeer belangrijke rol is hierbij weggelegd voor de remvloeistof, aangezien hiermee de pedaalkrachten door middel van hydraulische druk op het remsysteem worden overgebracht. Een voorwaarde hierbij is dat de remvloeistof aan duidelijk gedefinieerde vereisten van de voertuigfabrikanten voldoet en qua samenstelling altijd perfect op de bijzonderheden van de verschillende remsystemen afgestemd is. En precies deze vereisten worden door de remvloeistoffen van HELLA PAGID vervuld en zelfs ruimschoots overtroffen.

Het remvloeistoffenassortiment van HELLA PAGID is op zinvolle wijze aangevuld met een remmenreiniger en een montagepasta. Deze beide beproefde kwaliteitsproducten zijn gebruiksvriendelijk en uitermate geschikt voor het optimaliseren van de rem- en verkeersveiligheid van een voertuig.

.

07/21/2015
 
 
HELLA TECH WORLD voor werkplaatsen
Benut de voordelen van HELLA TECH WORLD! Met actuele technische informatie en praktische tips zorgen wij voor de professionele ondersteuning van alle autowerkplaatsen. naar HELLA TECH WORLD
HELLA Tech World
 
05/11/2017
VLOEISTOFFEN VAN HELLA PAGID
Remvloeistof
Alle informatie over onze vloeistoffen vindt u in deze brochure.
 
07/21/2015
BrakeGuide
Hier gaat u naar onze online onderdelencatalogus, de BrakeGuide.
meer
HELLA PAGID BrakeGuide is de online onderdelencatalogus
 
05/11/2017